Mitch Antonis
Experience: 15 jaar
Biography:
Mitch kwam op de radar in 2009, waar hij samen met Geert ICT elektronica studeerde in Geel. Hij is een zeer gedreven persoon die graag uitgedaagd wordt in zijn vakgebied. Routers, switchen, VoIP, ... geen enkele term is Mitch onbekend.
Geert Craane
Experience: 11 jaar
+32 496844381
Biography:
Een goedlachse persoon, die steeds bereid is om iedereen te helpen. Al van jongs af aan gepassioneerd door IT, waardoor dit gedurende de jaren alleen maar gegroeid is.
Dirk Craane
Experience: 15 jaar
Biography:
Wat begon als een simpele hobby werd al snel uitgebreid naar een kamer vol video en foto materiaal. Vermits Dirk in zijn vrije tijd enorm bezig is met deze materie, maakt hem dan ook meteen expert. Hij is op de hoogte van de allerlaatste snufjes wat video betreft en probeert deze dan ook meteen uit.
Jolien Baart
Experience: 5 jaar
Biography:
Dit is Jolien, 28 jaar en wonende in het Limburgse Hamont-Achel. Naast haar job als verpleegkundige startte ze in 2021 als grafisch designer in bijberoep. Ze staat dus nog maar net in de startblokken, maar staat te popelen om het creatieve ei te zijn voor Eye C iT.
Jimmy Geyns
Experience: 8 jaar
Biography:
Jimmy Geyns, al enkele jaren werkzaam als SAP consultant bij Dynatos en naast zijn voltijdse job ook bezig als Developer. Iets nodig op maat? Dan ben je zeker aan het goede adres! Contacteer ons voor meer info.
Hanne Heselmans
Experience: 3 jaar
Biography:
Dit is Hanne, 25 jaar dat zich settelde in Laakdal. Ze is account manager in hoofdberoep en had nog wat vrije tijd over om zich te verdiepen als virtual assistance & marketing expert. Graag wat meer info? Contacteer ons!